Archive for January, 2014

Ny CPE och extrautag

Friday, January 31st, 2014

image

image

Då var den på plats…

Thursday, January 23rd, 2014

image

Dags att racka lite…

Thursday, January 23rd, 2014

image

Nya jackan…

Sunday, January 19th, 2014

image

image

Nu har man fått nya jackan och jädrar man syns ju väldigt bra iallafall. Dock skulle jag vilja påstå att produktbilderna som finns på jackan från Fristads Kansas är missvisande som bara den. Denna jacka är i min värld inte röd som jag trodde utan någon variant av orange. Inget fel på jackan men var inte riktigt färgen jag tänkt mig.

Modell nr: 4835 GTT
Art nr: 100993
Färgkod: 396 (Röd)

Risken är att alla röda plagg har denna nyans så kan väl ge varningens finger kolla i butik på produkten och gå inte på bilderna på nätet som jag gjorde i detta fallet.

Imorgon börjar allvaret igen…

Sunday, January 19th, 2014

Jaha då var det sista dagen på ledigheten för mig och det dröjar länge nu innan det blir ledigt igen. Varför dröjer det länge frågar ni er? Jo jag har valt att gå vidare och sagt upp mig och ska i april börja på ett nytt jobb. Så nu är det dags att ta det stora steget och flytta till stockholm då 🙂 . Ska bli spännande med allt vad stockholm och nya jobbet innebär.

Fredagsmys…

Friday, January 17th, 2014

image

Sista dagen på semestern och allt typ. Eller ja sista dagen ledigt på väldigt länge framöver 🙂 .

Till brorsan…

Tuesday, January 14th, 2014

image

Ny jacka…

Monday, January 6th, 2014

Min familj tyckte vist att min svara jacka utan reflex var lite dålig på vintern :). Så dom gav mig en sån här i julklapp. Har dock inte fått den än då den var beställningsvara. Men nu lär man ju synas 🙂