Archive for April, 2014

Fixat lite elförbuknings mätning…

Sunday, April 27th, 2014

Äntligen fått tummen ur och fixat elmätning med mina 1wire mätare jag postade om för nått år sen här på bloggen. Ska lägga upp lite hur jag gjort sedan lite längre fram. Sidan med graf kan ni se här.

Blomman trivs här…

Sunday, April 27th, 2014

image

Promenad…

Monday, April 21st, 2014

image

Tog en sväng ut i det fina vädret. Var i hagaparken och gick lite längs vattnet där var riktigt fint lär bli fler promenader där 🙂 .

Planjobb…

Saturday, April 19th, 2014

Fick frågan från min gammla arbetsgivare om jag kunde hjälpa till med ett planjobb på en kund placerad i stockholm hos Bahnhof, Pionen. – Vist kan jag det sa jag. Tyckte det var spänande då jag alldrig besökt pionen innan heller och det verkade som ett spänande datacenter.

Det skulle inte ta så lång tid då det bara skulle koppla om lite el för racket. Jo tjena det gick så där bra för bahnhof att göra jobbet. Det slutade med en hel del eldad hårdvara som fick akut felanmälas och ersättas. Tog rätt många timmar innan man fick sluta jobba. På det stora hela var det väldigt lärorikt även om det var en tråkig incident och man fick testa sin felsöknings metodik i en stressad situation vilket var nyttigt med.

Vid nya jobbet…

Saturday, April 19th, 2014

image

Bilden tagen på morgonen innan jag började jobba. Rätt skoj detta med arbetstider här uppe har lyckats vara först på jobbet varje dag sen jag började stockholmare har en annan tidszone 😉 .

Vad händer…

Saturday, April 19th, 2014

Vart lite mycket på senaste allt med nya jobbet och allt. Har helt enkelt inte haft ork/tid att blogga så mycket. Men här kommer en liten update. Jag har börjat komma in i jobbet så sakta och trivs som fisken i vatten 🙂 . Vist det blir en hel del nytt med nya rutiner och så. Skalmässigt går inte mitt gammla jobb och detta att jämföra ens. Känns spännade att jobba i en så stor organisation.

Trivs kanon i lägenheten med är riktigt nöjd med den. Området är hur lugnt och mysigt som helst med vilket är ett stort plus. Bra kommunikationer både med pendel och buss. Ska ta lite bättre bilder sen nån dag med min riktiga kamera så bilderna kanske inte är så suddiga 🙂 .

Fina blomma från kollegorna…

Tuesday, April 8th, 2014

image

Fick denna av mina kollegor i fredgas när jag slutade. Blev mycket bra i fönstret tack ska ni ha!

Nya lägenheten…

Tuesday, April 8th, 2014

image

image

image

image

image

image

image

Lite bilder på nya lägenheten. Börjat komma iordning rätt ok ändå nu. Bilderna blev inte tokbra men man ser ändå vad det är 🙂 .

Fredagsskål…

Sunday, April 6th, 2014

image

Avtackningsfika…

Sunday, April 6th, 2014

image